CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 22. heinäkuuta 2008

Humppaa ja hömppää

Jeps... tällä kertaa tulee vain höpötyksiä piirtämisestä ja siihen liittyvistä jutuista. Kuvia tulee sitten kun saan niitä valmiiksi ja/tai skannailtua.
Olen luonnostellut erilaisia demoneita ja jossain vaiheessa kenties piirrän ne kunnollisesti paperille. piirustuskansiossa on jo valmiiski muutama demoni, mutta ne eivät ole oikein kunnollisia demoneita. Ideat kyllä ovat olleet niissä hyviä, mutta toteutus on jäänyt puolitiehen. Piirtäminen on kestänyt niin kauan että jotenkin vain sitä ei ole sitten jaksanut enää panostaa loppuvaiheessa kunnolla. Asia johon täytyy jatkossa puuttua.
Tänään sain inspiraation luonnostella ja piirtää valmiiksi nopeasti kuvan. Laatu vähän kärsi nopean piirtämisen takia, mutta muuten kelvollinen kuva. Demonille annoin nimeksi Crâne, mikä tarkoittaa kalloa.

Sain tässä eräs päivä yllättäen huomata kuinka hyvä akvarellipaperille on maalata vesiväreillä. Pahaksi onnekseni akvarellipaperi on yksi ikävimmistä skannattavista, joten sitä ihanuutta ei näe kuin itse työssä.
Vesiväripapereissa
on maalattavuuden kannalta hyvinkin paljon eroja, mikä saattaa johtua mm. paperin paksuudesta. Viime paperit olivat kelvollisia vain puuväri ja lyijykynätöihin. Niille maalaamisesta ei tullut oikein mitän.
Pitäsi myös hankkia kunnollista piirustuspaperia (lue: paksumpaa). Kopiointipaperi on kopiointipaperia ja siihen saa tehtyä vain hyviä luonnoksia. En vain ole jaksanut raahautua kunnon kauppaan tutkimaan valikoimia... laiska!

Akvarellikynäkokeilut jatkuvat. Olisikohan kuitenkin pitänyt ostaa akvarellimaalit?? En oikein vieläkään ole asiasta varma...

0 kommenttia: