CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 7. heinäkuuta 2008

Koira ja susi Akvarellikynätyöt


Koira (Akvarellikynä ja vesiväri)
Eli ensin olen akvarellikynillä värittänyt kuvaa ja samalla saanut turkin "näkymään". Väreinä olivat oranssin eri sävyt ja ruskea. Tämän jälkeen veteen kastetulla pensselillä tasotin akvarelliväriä ja sain kuvasta pehmeämmän. Viimeisenä maalasin vesiväreillä silmät, korvien sisäosat sekä kirsun ja suun. Tämä on ensimmäinen akvarellikynätyöni.







Susi (lyijy- ja akvarellikynä)

Ensin työstin lyijykynällä kaikki tummat ja mustat kohdat sudesta akvarellipaperille. Sitten vain väritin kuvan akvarellikynillä ja runsaan veden kanssa levitin värin pensselillä. Lopputuloksena väritys näyttää maalatulta. Tässä kuvassa lyijy- ja akvarellikynien yhteiskäyttö oli oikein onnistunutta.


Heti kun olin hankkinut akvarellivärit mieleeni juolahti että niitä olisi oikein oiva käyttää eläimien värittämisessä. Niillä saisi akvarellivärien tuloksen ja samalla sellaista turkin tuntua kuitenkin. Ikävä kyllä ne kyvät ovat turhan vaaleita ja musta näyttää maalauksen jälkeen pikemminkin tumman vihreältä. Eli joudun käyttämään vesivärejä niiden rinnalla. Kalliit värit... ei tule tarvikehankintoja vähään aikaan.

0 kommenttia: