CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 11. heinäkuuta 2008

Comic/cartoon crooks, suosikkini


Cobra Commander sarjasta G.I.Joe (lyijykynä)

Cobra Commander on ehdottomasti yksi sarjansa parhaimmistoa. Hän on pahis joka on luonut Cobra-järjestön periaatteessa tyhjästä ja yrittää valloittaa maailman. Oikeastaan Cobra Commander voidaan lokeroida samaan mm. Erik Cartmanin (South Park) kanssa: molemmat ovat ylimielisiä, kiivaita ja kuin ihmeen kaupalla pysyvät puhumaan mitä ihmeellisin sanoin ihmiset puolelleen. Ja molempien suunnitelmat harvemmin onnistuvat...
Monista tappioistaan huolimatta Commander on aina noussut takaisin jaloilleen uusien ja vanhojen joukkojen kanssa. Hän on kuin herpes, ei pääse koskaan eroon.





Boba Fett, Star Wars (vedenkestävä tussi, vesiväri)

Kukapa ei muistasi parhainta ja vaarallisinta palkkionmetsästäjää Boba Fettiä, joka suosionsa takia herätettiin henkiin Sarlacc-kohtauksen jälkeen. Osa ihmisistä varmaankin pitää Fettiä kovin tylsänä henkilöhahmona elokuvien perusteella. Näiden ihmisten tulisi lukea muutama Fettistä kertova sarjakuva tai novelli, niin he voisivat nähdä hänet aivan uudessa valossa. Boba Fettillä oli elokuvissa hyvin pieni rooli joka ei paljasta tästä palkkionmetsästäjästä paljoa. Sarjakuvissa tulee mm. esille hänen suuri vihansa Han Soloa kohtaan.
Itse pidän paljon Fettistä kertovista sarjakuvista, erityisesti jos kuvittajana on ollut Cam Kennedy.

0 kommenttia: