CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 24. marraskuuta 2008

Suuren inspiraation tulosta

Sain viime viikonlopuna mielestäni erittäin mahtavan inspiraation. Olin kirjoittelemassa koneella "käsikirjoitusta" sarjakuvaa varten ja siinä sitten oli monenlaisia ideoita ja juttuja mielessä. Ja kuten yleensä pääni sisällä yksi asia johtaa väistämättä toiseen mietteeseen ja yhtäkkisesti sain suuren inspiraation. Silloin pääni tyhjeni ja ajattelin vain: PAPERIA... KYNÄ... PIIRRÄ HETI!
Suuri inspiraationi oli vaihteeksi taas pääkallo jolla on sotilaskypärä päässään, kuva on A3 kokoinen. Tietysti kallolla on ilkeähkö "katse". Ajattelin myös piirtää vielä toisenkin sellaisen, mutta nyt kuvassa olisi paljon muutakin. Sitä kuvaa olisi sitten tarkoitus käyttää simppelinä versiona mahdollisesti parodia-sarjakuvassa... jos vain sinne asti tässä kerkeän.

Uusi kuva muistuttaa suuresti seinälläni olevaa erittäin isoa maalaamaani kuvaa... Tosin kypärä on erilainen ja ruusu puuttuu tästä uusimmasta. Muuten kyllä on yhdenäköisyyttä. Ja fiksatiivillä tappamisen jälkeen työ pääsi seinälle oikein raameihin. En edes ollut saanut sitä valmiiksi kun kävin ostamassa kehykset. Tulen varmaan jossain vaiheessa laittamaan sen aiemman kallokuvan tänne, kun vain käyn ensin kaivamassa sen kuvan toisesta koneesta (mikä on todella suuri urakka, koska juuri se kone on täynnä kaikkea paskaa)

Ostin myöas toisen vähän pienemmän kehyksen jotain toista kuvaa varten. Saa nähdä mitä siihen kehittelen... kyseiseen kehykseen voi laittaa A3 tai A4 reunuksien kanssa. Oli tässä muutama idea sitä varten: pääkallokasvoinen sotilas tai sitten yksi kehitteillä oleva vähän surullisempi kuva. En ole kumpaakaan vielä ehtinyt edes aloittaa joten on hyvinkin mahdollista ettei kumpaakaan niistä tule raameihin...


Death Soldier (lyijykynätyö, A3)


Pahoittelut kuvan laadusta, jouduin kuvaamaan sen kameralla ja piti ottaa kuva vähän kauempaa. Muuten salama heijastui lasin pinnasta tai kuvasta tuli muuten aivan surkea. Tämä oli paras otos minkä sain ja jouduin vähän muokkaamaan sitä jotta värit olisivat suunnilleen kohdallaan.

0 kommenttia: