CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 14. marraskuuta 2008

Loppusilausta vailla

Huuh... nyt on ollut vähän hiljaisempaa piirtämisrintamalla. Tekemättömiä töitä kyllä olisi, mutta ei ole ollut oikein minkäänlaista suurta inspiraatiota tehdä mitään valmiiksi asti. Koulu vie sen verran paljon päivästä, ettei sitten enää kotiin päästyä jaksa mitään...


Olisi tässä maalaamatta vielä se eräs työ, jonka suunnittelin saavani valmiiksi tämän viikon aikana. Aloitin kyllä sitä, mutta sitten se vain jäi kesken. Toiseksi on vielä hahmotelma tasolla eräälle ystävälleni lupaama hevoskuva (joka tässä vaiheessa näyttää pahasti hirveltä). Ja erääseen vähän pidempään sarjakuvaan pitäisi alkaa tekemään jatkoa... tosin se eka osa on vielä nimen osalta auki, kun alkuperäistarinan keksijä ei ole vieläkään keksinyt sille nimeä. Eli hommaa olisi kyllä, kun vain olisi aikaa ja voimia.


Päätin tässä tyytyä kuitenkin noihin vesiväreihini. Annoin akvarellikynäni pois, kun en niitä sittenkään käyttänyt kovin paljoa. Hyviä värisävyjä niissä oli, mutta jotenkin pidän enemmän nappien kanssa värkkäämisestä. Saisikohan netistä ostettua erisävyisiä vesivärinappeja? Tuli tässä sellainen fiilinki että tarvitsisi lisää värisävyjä.

1 kommenttia:

Unenkutoja kirjoitti...

:D kiitos!

Todella hieno tämä siun akvarellisi, harmi kun ei anna tarkastella isommassa kuvassa:/