CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Dobermann (a3)

Jälleen päätin tehdä dobermannin... Tällaisen olin jo pitkän aikaa halunnut tehdä, mutta nyt vasta tässä jokin aika sitten sain sen suuren inspiraation aloittaa työstäminen konkreettisesti. Tarkalleen ottaen aloitin tämän jo viime joulun aikoihin, mutta tekeminen oli aika satunnaista. Nyt vasta tällä viikolla oli kunnolla aikaa tehdä sitä.

Piirtäessä huomasin miten vaikeaa dobermannin värittäminen lyijykynällä on. Tai siis ei nyt oikeastaan vaikeaa, vaan pirun työlästä mun työtyylillä. Kesti pitkän aikaa ennen kuin sävyt oli tarpeeksi tummia. Ja vielä kun dobermanneilla turkki sattuu kiiltämään erikoisella tavalla... haasteita siis riitti.

Täytyy sanoa että oli suorastaan nautinto tehdä vaiheeks kunnollinen lyijykynätyö. Tällasta iloa ei saa maalaamalla, kun tuntuu etten osaa maalata tarpeeks hyvin. Mutta lyijykynällä hommat hoituu kyllä :D.


Valaistus on täällä päin persettä, joten niin on myös kuvan sävyt. Käyttäkää mielikuvitustanne ja kuvitelkaa paperi valkoiseksi ja koira lyijykynällä väritetyksi. Ja ehkä hiukan tummemmaksi mitä alla olevassa kuvassa... Ei ollut tänään intoa alkaa kuvaamaan paremmin tai jälkikäteen muokkaamaan tietokoneella kuvaa.


3 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Vau!
todella vaikuttavaa lyijykynäjälkeä!
koirat on tosiaan haastavia piirtää, erityisesti turkin osalta. tässä on hyvin vangittu mun mielestä myös tuo rotutyypillinen ilme :)

TanjaS kirjoitti...

Ei voi muuta sanoa...kun että on HÄIKÄISEVÄN UPEA. KERTAKAIKKISEN KAUNIS JA TAITAVASTI TEHTY.

OLEN YLPEÄ...ETTÄ TYTÄR ON NOIN TAITAVA KÄSISTÄÄN :)

Tiia kirjoitti...

Kiitos kehuista :D.