CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Maniac in RED

On se vain niin ihmeellistä miten nuo kuvat sitten muuttuvat niiden työstämisen aikana. Tästäkin piti tulla AIVAN toisenlainen piirros... ja eipä sitten tullutkaan. Ideoilla on selvästi paha tapa muuntua...
No, piirsin sitten tällaisen kuvan, tarkoituksena OLI että kuva olisi ollut vaalea ja sellainen "kevyt" akvarellityö. Heh, ei ole tämä työ vaalea ja "kevyt".

Nyt vähään aikaan ei ole luvassa mitään ihmisen anatomiaan liittyviä töitä (ei ainakaan suunnitelmissa ole ollut, mutta kun on meikäläinen kyseessä niin sekään ei ole täysin varmaa...). Nyt pääsen testaamaan uutta akvarellipaperia, jota ostin kauan aikaa sitten kirjakaupasta. En vain ole vielä tähän mennessä hennonnut käyttää sitä :P. Sen verran kallista se oli!!




Ja vielä tähän kuvaan liittyen... keskustelin siitä mesessä erään ystäväni kanssa ja totesin etten pystyisi nukkumaan jos laittaisin sen seinälle niin että näkisin sen sängystäni.... tuijottaisin koko ajan noita silmiä... nytkin tulee suoranainen pakko katsoa niitä. Jos vain vähän vilkaisisin nopeasti?

1 kommenttia:

TanjaS kirjoitti...

Kyllä tämä kuva todella on hienosti ja taidokkaasti tehty ja todella "ilmeikäs" vaikka täytyy myötää ettei aihe vieläkään innosta minua:) en millään voi vielä nähdä "kalmistokavereissa" mitään piirtämisen aihetta :)

Halauksin Äiti