CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Jotain mukavaa

Tänään kävin viimeinkin ostamassa itselleni sen Winsor&Newtonin 24 napin akvarellisetin suomalaisesta kirjakaupasta! Samalla tarttui käteen pensselikin... Kyllä palkkapäivä on sitten mukava :D.

Pitää tässä jossain vaiheessa ottaa ja testata näitä kaunokaisia. Sävyjä tuntuu olevan mukavasti, tosin vihreää on vain kahta eri nappia. On se hyvä että meikäläisellä on ennestään jo pari muuta sävyä vihreää (tosin en tiedä sitten ovatko eri "sarjaa" kuin nämä...).

perjantai 19. kesäkuuta 2009

Nogard

Piti kerran koulussa tällainen väsätä... tai siis tällaisen tein kun käskettiin ;). Pitipä silloin koalakinpiirtää, ongelmana oli vain se etten kovin paljoa harrasta söpöjen piirroshahmojen piirtämistä x).

Tribaalityylisen lohikäärmeen piirtäminen on yllättävän vaikeaa, mutta onneksi apunani oli google. Siellä oli monia aivan fantastisia tribaalikuvia! Tähän otin mallia eräästä kuvasta, tosin tietysti "parantelin" sitä tarkoitukseen sopivaksi. E pitänyt sen hännästä ja oli siinä pari muutakin kohtaa jotka eivät oikein miellyttäneet minua... Hieno sekin oli, vaikkei kaikki kohdat sopineetkan mielestäni siihen.

On ollut tässä muutamaan otteeseen sellainen tunne että pitäisi ottaa ja parannella tätä piirrosta. Siinä on muutama kohta johon en täysin ole vieläkään tyytyväinen. Noh... saa nähdä mitä tässä jaksaa oikein alkaa tekemään.