CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Luuranko A3

Tavastani poiketen maalasin taustan ensin ja sitten vasta itse hahmon. Liekkien kanssa meni jonkin aikaa maalatessa, mutta niitä onkin aina hauska maalata. Jostain ihmeen syystä maalain ensin punaisella, sitten lisäsin keltaista ja lopuksi Indian Red:in ja punaisen sekootusta tummennokseksi.

Luuranko onkin erikoissekoitus eri värejä. Valkoista, poltettua siennaa, kultaisen ruskeaa, okraa, ruskeaa (joka helkkarin kerran kirjoitan "rukseaa") ja mustaa... joka kerralla tul vähän erilainen sekoitus kun piti uusi värierä tehdä.

Oli onneksi koko pääsiäinen aikaa tehdä tätä valmiiksi.

Kuvan liekit ovat oikeasti tummemman punaiset, skanneri ei vain tahdo aina ymmärtää värien päälle yhtä tarkasti kuin minä.


2 kommenttia:

TanjaS kirjoitti...

Hieno tämä on - alimmaisesta tuli mieleeni - kun tuota joutoaikaa näkyy olevan...voisitko piirtää vaikka minusta kuvan. Tietenkin jonku hienon kuvan perusteella. Oikein semmoisen viimeisen päälle josta lapset tappelisivat kun minusta on aika jättänyt ja alan muistuttaa sinun nykyisiä piirrustuksia ( ei koira kuvia). En muistuta tällähetkellä ketään koiraa - mutta muistan yhden ajokoiran jonka nimi oli Tanja ja sekin perhana halvaantui. :))

Tiia kirjoitti...

Joutoaikaa? JOUTOAIKAA??!! Se on oikeasti LAATUAIKAA xD.
Jos lähetät mulle kuvan ni voin tuumailla asiaa... siitä kyllä melkein joutuu sitten tehä lyijykynätyön jos saan jotain aikaseks.