CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Luurangon alkutaival

Tuli tänään uusi inspiraatio maalaukseen. Ajattelin että olisi mukavaa maalata jokin uusi kuva... ensin ajattelin koiraa tai jotain muuta eläintä, mutta on nyt tässä tullut viimeaikoina piirreltyä niin paljon koiria että luovuin ajatuksesta.
Seuraavaksi mieleeni juolahti että voisin vaikka ottaa ja piirtää vaikka jotain vähän synkempää. Kuva kuolemasta kiehtoi kyllä paljon, mutta jotenkin ei ollut innostusta alkaa piirtämään kaapua ja viikatetta. En saanut mieleeni minkäänlaista hyvää asetelmaa niille.
Sitten kuolemasta seuraava askel oli luuranko. Sellaista en ole vielä kunnolla oikein tehnyt ja hyllyssä on nuo ihmisen anatomia-kirjatkin.

Sain nopeasti mieleeni hyvän idean aiheesta ja sain sen hahmoteltua paperillekin harvinaisen samankaltaiseksi. Kirjasta on hyvä tutkia luiden muotoa ja kokosuhteita. Eipä ole ennen tullut piirrettyä sormi- ja lapaluita niin että ne olisivat olleet edes lähelläkään oikeaa.


Ah, kuinka kännykkäni kamera osaa ettaa hyviä kuvia! Ainakin kuvan idea selviää tuosta... En jaksanut alkaa skannailemaan kuvaa ja enkä omista kunnollista kameraakaan.

Olisi tuossa vielä selkäranka ja kylkiluut kesken, mutta joutuu tässä pitämään vähän kahvitaukoakin ;).

2 kommenttia:

TanjaS kirjoitti...

Äitisi on ilmeisen itsekäs ihminen kun ei ole antanut omaa kameraansa lainaan:)Kyllä sille pitäs sanooooo...

Tiia kirjoitti...

Ja tyttäresi on niin persaukinen ettei voi ostaa itselleen kameraa ;)