CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 16. joulukuuta 2008

Prosessimiehet töissä

Olimme tässä taannoin Pietarsaaren Paperitehtaalla viikon tutustumiskäynnillä. Siellä olimme iltavuorossa ja istuimme valvomossa miettien kuumeisesti kysymyksiä heille. Olihan meillä sitten tietystä ennalta määrätystä aiheesta selvitystehtävä. Sattumoisin itse jouduin yhden luokkalaisen kanssa pariksi (miksi minä, MIKSI??!! Vituttaa vieläkin....) ja hän ei vaivautunut kyselemään mitään prosessimiehiltä valvomossa.

Tylsänä hetkenä tartuin mustekynääni ja piirsin selvitystehtvävän ohjeen taakse. Olisin varmasti kuollut siellä jos en olisi juuri sinä hetkenä voinut piirtää. Oloa pahensi se hiljalleen muodostunut kavala päänsärky.


Päätin sitten siellä että tekisin siitä sitten kunnollisemman vesivärityön, kun on paremmin aikaa. Opettajamme sattui koulussa näkemään tuon hahmotelman ja halusi käydä kopioimassa sen. Totesin siihen että käyhän se, mutta olin kyllä aikonut tehdä siitä kunnollisemman kuvan (en ylipäätänsä ymmärrä miksi ihmiset ylistävät jotain kuppasta mustekynähahmotelmaa joka on hutaistu puolihuolimattomasti). Opettaja innostui siitä sitten vielä kauheammin...
Tässä viikko sitten sain annettua hänelle ekan vesivärityön kuvasta. Harmi vain etten jaksanut silloin skannata sitä, sillä siinä oli vähän paremmat värit.

Valitettavasti skanneri vääristi värejä niin paljon että jouduin vähän muokkaamaan niitä oikeammaksi. Kuva on siis suuntaa antava, esim. lattia ei oikeasti ole aivan noin sininen, vaan vähän harmahtavampi.






Ja tuota ne prosessinhoitajat tekevät kun prosessi pyörii hyvin. Istuvat ja lukevat lehtiä... istuva prosessimies tuo rahaa ;). PALJON rahaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet varmasti tehnyt kaikkesi luokan hylkiön pysymiseksi hylkiönä. Hiljainen hyväksyntä on helppo ratkaisu itsekkäille ihmisille.

Tiia kirjoitti...

On paljon helpompaa myöntää olevansa itsekäs, kuin väittää olevansa pyhimys. Ja totta HELVETISSÄ olen itsekäs, muuten olisin jäänyt muiden jalkoihin jo ajat sitten.

Thebel kirjoitti...

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L24P9

Eli kunnianloukkaus

Tiia kirjoitti...

Niin, jos välttämättä tykkää pilkkua nussia.