CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Suuria uutisia!

Sain viimeinkin ostettua uuden koneen itselleni, mistä olenkin jo pari vuotta haaveillut (rahaa vain ei koskaan ole ollut tarpeeksi). Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta kone saapui kotiinkuljetuksena luokseni (tosin unohtivat ekalla kerralla pistää sen auton kyytiin ja oli lähellä etteivät unohtaneet sitä toista kertaa...).

Sain asennettua koneen ja sitten siirtelin tiedostoja ja ohjelmia vanhasta koneesta uuteen. kuvanmuokkausohjelma tuntui pikaisella käytöllä toimivan ihan hyvin... Sitten yritin asentaa skanneria tähän koneeseen... muutaman kerran yritettyäni, luin netistä että skannerin ajuri EI toimi 64-bittisella vistalla! Ja tietysti meikäläisen uudessa koneessa on juuri 64-bittinen vista...

Eli koko tämän jutun ytimenä oli se että uusia kuvia ei tule näkymään täällä tai Parodia-blogissa vähään aikaan. No tänne pystyn kyllä jo skannattuja kuvia laittamaan, niitä on tikulla tallennettuna muutamia.

Eli joudun ostamaan sitten uuden skannerinkin vielä... Pitää varmaan hankkia joku Canonin skanneri kun tuo vanhakin on ollut hyvä. Saa vain nähdä milloin raaskin sellaisen ostaa, kävin netissä katselemassa hintoja ja ne ovat n. 70€ ylöspäin...

Saa nähdä miten käy... vanha skanneri lähtee vanhan koneen mukana takaisin vanhemmilleni. Ehkäpä uutta skanneria odotellessa voisin skannailla heillä käydessäni kuvia. Jos vain muistan ottaa skannattavat kuvat mukaan...

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Suuret, pienet ja pääsi kokoiset....

On nyt suuremmat piirrosprojektit joutuneet tauolle, johtuen sormieni puutumisesta. Ennen pystyin jonkin verran piirtämään ja maalaamaan, mutta tilanne on selvästi pahentumaan.
Kaikesta tästä huolimatta olen yrittänyt sinnikkäästi harrastella. Nyt vain kestää kauemmin saada työt valmiiksi asti... Joudun pitämään paljon taukoja ja työskentelemään vähemmän.

Tässäpä siis yksi pikainen kuva jonka sain jopa valmiiksi asti. Kalloja, kalloja ja kalloja! Yritin tehdä jokaiselle omanlaisensa ilmeen... Siksi juuri kalloja on mukava piirtää, niiden "ilmeillä" voi leikitellä hyvin paljon. Nämä syntyivät kaikki ulkomuistista, on selvästi ollut kallojen tutkimisesta hyötyä ;).



Tämän kuvan ansiosta sain myös inspiraation maalaukseen joka on juuri nyt työn alla. Se on onneksi aika loppusuoralla, olen aina yrittänyt sitä vähän maalata kun on vain aikaa ja voimia riittänyt. Eikös sitä sanota että hiljaa hyvä tulee :D.