CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Luuranko A3

Tavastani poiketen maalasin taustan ensin ja sitten vasta itse hahmon. Liekkien kanssa meni jonkin aikaa maalatessa, mutta niitä onkin aina hauska maalata. Jostain ihmeen syystä maalain ensin punaisella, sitten lisäsin keltaista ja lopuksi Indian Red:in ja punaisen sekootusta tummennokseksi.

Luuranko onkin erikoissekoitus eri värejä. Valkoista, poltettua siennaa, kultaisen ruskeaa, okraa, ruskeaa (joka helkkarin kerran kirjoitan "rukseaa") ja mustaa... joka kerralla tul vähän erilainen sekoitus kun piti uusi värierä tehdä.

Oli onneksi koko pääsiäinen aikaa tehdä tätä valmiiksi.

Kuvan liekit ovat oikeasti tummemman punaiset, skanneri ei vain tahdo aina ymmärtää värien päälle yhtä tarkasti kuin minä.


lauantai 18. huhtikuuta 2009

Tuherruksia

Tylsyys on iskenyt juuri sillä hetkellä kun on ollut kynä kädessä. Ja sitten piti tuhertaa paperille kaikkea mitä käsi sattui silä hetkellä tekemään, aivan spontaanisti.



Luurankokuva on tällähetkellä maalausvaiheessa (jopa). Pitäisi varmaankin opetella öljyvärimaalausta, kun akvarelli- ja vesiväritöistä tulee aina kovin raskaan oloisia. Yleensä sellaiset työt ovat kevyen oloisia, mutta jotenkin ite aina onnistun saamaan kuvistani... raskaita varien suhteen. Niin kävi luurankokuvassakin taustalle... paprerikin on kyllä suoraan sanottuna perseestä. Tuota en kyllä osta enää... liian syvät "kolot" (kun siinä ei missään lukenut tietoa asiasta niin oletin sen olevan sellaista hyvää tavallista paperia).