CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 23. helmikuuta 2009

Ulkoasun päivittämistä

Tässä ankaran tylsyyden iskettyä, päätin ottaa ja laittaa tälle blogille kunnollisen taustan. Olin jo paria päivää aikaisemmin etsiskellyt sopivaa taustakuvaa, mutta suurin osa mitä löysin ei läpäissyt ankaria valintakriteerejäni:

"Tyhmän näköinen...
Nössö...
Pinkki....
Tyttömäinen....
Muuten vain RUMA!!...
Ok kuva, mutta väärät värit...
Liian outo...
Pinkki...
Nynny...
Leikekuvamainen...
Idioottimainen...
Kuva väärällä puolella, muuten ok...
Kuvio on PINKKI...."

Tuollaista se oli kun etsin sopivaa kuvaa. Onneksi sitten löysin itseäni miellyttävän kun olin tarpeeksi monta hylännyt :).


Mitään erikoista en ole vielä joutanut piirtää. Olisi tuossa yksi maalaus odottamassa valmistumista ja on kyllä ollut pari ideaa lyijykynätyöksikin. Nyt alkaa kämppä olla sellaisessa kunnossa että voi alkaa maalaamaan. Pöydällä ollut tietokone sai oman atk-tasonsa, joten nyt olisi tilaa levitellä maalaustarvikkeita vapaasti. Väritkin löytyivät kun sain purettua loputkin tavarat laatikoista omille paikoilleen.

lauantai 14. helmikuuta 2009

Pitkästä aikaa ystävänpäivänä....

Siitä onkin kauan aikaa kun olen ottanut kynänä käteen ja piirtänyt jotain. Työssäoppiminen ja muutto kaupunkiin on jotenkin vievät vain kaiken huomion.


Piirto- ja maalaustarvikkeet asustavat vielä(kin) pahvilaatikossa. Ei ole vain jotenkin tullut otettua niitä sieltä pois... ehkäpä asia muuttuu kun saan sen kirjahyllyn ja roinat sinne.


Eilen harjoittelupaikassani otin mustekynän ja tuhersin työtakkini taskussa olleseen monisteeseen. Pitää sitten ensiviikolla rännihuoltojen aikaan jatkaa kuvaa :D. Sitten jos jaksaa voisin tehdä siitäkin kunnollisen maalauksen... ja myydä sen heille sinne x).


Kun tässä tänään oli niin perhanan tylsää, niin otin lyijykynän käteen ja piirsin. Ulkona ollut koiramme oli erinoimainen malli pikaiseen piirrokseen. Pää vain tahtoi kääntyillä liiankin usein... Kuva onneksi valmiiksi.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!