CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 10. tammikuuta 2009

Miehen poseeraus

Piirtelin tässä jokin aika sitten yhden muotokuvan mihestä... kun en ollut siihen niin hirveän tyytyväinen niin jouduin tekemään toisen kuvan. Etsin netistä sopivan kuvan ja piirsin sen. Harjoittelun lomassa en ole jaksanut piirrellä mitään, mutta nyt otin ja tein sen viimein valmiiksi.

Ajatuksena oli vain pirtää tästä sellainen kuva josta näkee vähän varjostusta ja lihasten asentoa. Muutamat asiat iskevät silmään itselläni vähän anatomisessa mielessä, mutta niille ei voi tässä vaiheessa mitään. Joudun vielä opettelemaan käsien piirtämistä kun se ei oikein tunnu sujuvat vieläkään (mikähän helvetti siinä on taas niin vaikeaa...). Muuten työstäminen oli mukavaa varjostamista ja lihasten paikkojen sekä muotojen kertausta

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Small Skull

Teimme koulussa itse paperiarkkeja tässä jokin aika sitten. Saimme sitten ottaa niitä itsellemme kun olimme aiheesta saaneet tehtyä työselostukset sun muut. Päätin tässä kokeilla että olisiko niille hyvä esim maalata jotain...
Noh... aika perseestähän se on maalata sellaiselle paperille jota ei ole päällystetty millään lailla. Piti erittäin varovasti yrittää levittää väriä, muuten tuli paperin kuidut pensselin mukana.
Noh... kun siinä aikansa maalaili 14x14 cm paperille niin kyllähän siitä jonkinlainen maalaus tuli. Tosin pitää käyttää erittäin vähän vettä jos yrittää toisen kerran, sillä paperi imi erittäin mukavasti sitä.

Itse pidän tämän kuvan väreistä paljon. Taustan väri on nimeltään "Indian Red" . Heh, kuvasta tuli aika ryppyinen x).


Saksanpaimenkoira (A3)

Tein sitten erikseen tästä vesiväri ja lyijykynätyön. Tässä olisi siis edellinen hahmotelma valmissa vaiheessa. Meni aikaa sitten maalaamiseen ilta ja seuraavan päivän aamu.
Väeinä käytin vesivärejä ja akvarellivärejä.

Valitettavasti kuva on huono, kun en jaksanut alkaa leikkimään sen suuremmin kameran ja kuvanmuokkausohjelman kanssa. Koira on vähän ruskehtavampi alkuperäisessä kuvassa.

Olen myös ajatellut tässä kuvan myymistä mahdollisesti jollekin sukulaiselle tai tuttavalle... saa nähdä miten käy.