CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 24. marraskuuta 2008

Suuren inspiraation tulosta

Sain viime viikonlopuna mielestäni erittäin mahtavan inspiraation. Olin kirjoittelemassa koneella "käsikirjoitusta" sarjakuvaa varten ja siinä sitten oli monenlaisia ideoita ja juttuja mielessä. Ja kuten yleensä pääni sisällä yksi asia johtaa väistämättä toiseen mietteeseen ja yhtäkkisesti sain suuren inspiraation. Silloin pääni tyhjeni ja ajattelin vain: PAPERIA... KYNÄ... PIIRRÄ HETI!
Suuri inspiraationi oli vaihteeksi taas pääkallo jolla on sotilaskypärä päässään, kuva on A3 kokoinen. Tietysti kallolla on ilkeähkö "katse". Ajattelin myös piirtää vielä toisenkin sellaisen, mutta nyt kuvassa olisi paljon muutakin. Sitä kuvaa olisi sitten tarkoitus käyttää simppelinä versiona mahdollisesti parodia-sarjakuvassa... jos vain sinne asti tässä kerkeän.

Uusi kuva muistuttaa suuresti seinälläni olevaa erittäin isoa maalaamaani kuvaa... Tosin kypärä on erilainen ja ruusu puuttuu tästä uusimmasta. Muuten kyllä on yhdenäköisyyttä. Ja fiksatiivillä tappamisen jälkeen työ pääsi seinälle oikein raameihin. En edes ollut saanut sitä valmiiksi kun kävin ostamassa kehykset. Tulen varmaan jossain vaiheessa laittamaan sen aiemman kallokuvan tänne, kun vain käyn ensin kaivamassa sen kuvan toisesta koneesta (mikä on todella suuri urakka, koska juuri se kone on täynnä kaikkea paskaa)

Ostin myöas toisen vähän pienemmän kehyksen jotain toista kuvaa varten. Saa nähdä mitä siihen kehittelen... kyseiseen kehykseen voi laittaa A3 tai A4 reunuksien kanssa. Oli tässä muutama idea sitä varten: pääkallokasvoinen sotilas tai sitten yksi kehitteillä oleva vähän surullisempi kuva. En ole kumpaakaan vielä ehtinyt edes aloittaa joten on hyvinkin mahdollista ettei kumpaakaan niistä tule raameihin...


Death Soldier (lyijykynätyö, A3)


Pahoittelut kuvan laadusta, jouduin kuvaamaan sen kameralla ja piti ottaa kuva vähän kauempaa. Muuten salama heijastui lasin pinnasta tai kuvasta tuli muuten aivan surkea. Tämä oli paras otos minkä sain ja jouduin vähän muokkaamaan sitä jotta värit olisivat suunnilleen kohdallaan.

keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Edellisen tekstin kuva

Jostain ihmeen syystä johtuen en saanut kuvaa laitettua edelliseen tekstiin uudestaan, niin että se olisi avautunut. Jouduin sitten lataamaan kuvan uudestaan uuteen tekstiin. Toivottavasti tällaset jutut ei tuu toistumaan lähiaikoina :/.

Kiitos asian huomanneelle vierailijalle :D


Kuolema, vesivärityö


perjantai 14. marraskuuta 2008

Loppusilausta vailla

Huuh... nyt on ollut vähän hiljaisempaa piirtämisrintamalla. Tekemättömiä töitä kyllä olisi, mutta ei ole ollut oikein minkäänlaista suurta inspiraatiota tehdä mitään valmiiksi asti. Koulu vie sen verran paljon päivästä, ettei sitten enää kotiin päästyä jaksa mitään...


Olisi tässä maalaamatta vielä se eräs työ, jonka suunnittelin saavani valmiiksi tämän viikon aikana. Aloitin kyllä sitä, mutta sitten se vain jäi kesken. Toiseksi on vielä hahmotelma tasolla eräälle ystävälleni lupaama hevoskuva (joka tässä vaiheessa näyttää pahasti hirveltä). Ja erääseen vähän pidempään sarjakuvaan pitäisi alkaa tekemään jatkoa... tosin se eka osa on vielä nimen osalta auki, kun alkuperäistarinan keksijä ei ole vieläkään keksinyt sille nimeä. Eli hommaa olisi kyllä, kun vain olisi aikaa ja voimia.


Päätin tässä tyytyä kuitenkin noihin vesiväreihini. Annoin akvarellikynäni pois, kun en niitä sittenkään käyttänyt kovin paljoa. Hyviä värisävyjä niissä oli, mutta jotenkin pidän enemmän nappien kanssa värkkäämisestä. Saisikohan netistä ostettua erisävyisiä vesivärinappeja? Tuli tässä sellainen fiilinki että tarvitsisi lisää värisävyjä.

maanantai 3. marraskuuta 2008

Lihaksia ja luoteja

Nyt vuorossa on ihmisen anatomia. Alla oleva kuva on ollut yksi noista tutustumisharjoituksista ihmiset lihaksiston piirtämiseen. Piirros on piirretty vuonna 2007 ja sain sen valmiiksi suhteellisen nopeasti, joten jälkikin on vähän sen mukaista. Osan kuvasta olen piirtänyt mallista ihmisen anatomian kirjasta.
Harmittaa kun skanneri ei jostain syystä tahdo skannata kunnolla vähänkään vaaleasti piirrettyjä kohtia. Nyt sitten ei no kasvot näy ihan niin hyvin kuin olin toivonut... Tämäkin on paljon paremman näköinen tuolla kansiossani, eli ei teidän auta kuin vain tulla katsomaan sitä sieltä *nauraa*.

Olen piirtänyt paljon mallista eräästä ihmisen anatomia-kirjasta ja täytyy myöntää että se on auttanut paljon! Nyttemmin on paljon helpompaa piirtää ihmisiä, kun ymmärtää anatomiasta ja on piirrellyt paljon aiheeseen liittyen.